A szerdai Esti Showder felvétel nem nélkülözte a szokásos elemeket, de ezúttal sikerült egy olyan részt is belecsempészni, amelynek valószinűleg lesz még folytatása.

 

Bagi Iván, Nacsa Olivér és Fábry Sándor egy bizarr szexparti megformálása révén igyekezett véleményét kifejteni a Magyar Attila és Gregor Bernadett által alkotott párosról.

 

 

 

 

 

 

 

A performanszban Magyar Attila vívódik mibe kellene fektetnie tőkéjét a jövőben.

Bernadett válasza pedig azonnali, velős és tömör: Belém!

 

Ahogy kiszivárgott a felvétel tartalma, a színésznő reakciója persze nem váratott magára.

Szerinte Fábry műsora már régen haldoklik és ezért akarja az ő magánéletének felhasználásával megmenteni azt.

Az, hogy a showman dominaként tűnteti fel, aki necc harisnyában, miniszoknyában, ostorral a kezében, készül az együttlétre, mindenesetre akár vicces is lehet, persze nem mindegy, hogy azon bizonyos dolog melyik részénél állunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napibulvarbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr332567651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FanaF1 2011.01.26. 19:43:29

Nem tudom megérteni, hogy egy abszolút viccnek, szórakoztatásnak szánt paródiát hogyan lehet felfogni rosszindulatú kifigurázásként? Olyan, mintha a Gregornak nem lenne jobb dolga már, vagy csak kiveszett belőle a humorérzék?
süti beállítások módosítása