Peti… Peti… Peti…

 

Ismét szartál embertársaidra, egy levélírónk pedig ott volt és tájékoztatott minket.

 

Felmerülhet a kérdés, hogy rendelkezhet egy Hajdú Péterhez hasonló őstulok kőbunkó bármilyen, a Bikicsunájos pasast felülmúló pozícióval a médiában. Ebben, kedves Péter, talán te sem bíztál volna korábban.

 

Szerencsédre kis hazánkban létezik egy örök lúzer tévécsatorna, ahol még te is kaphatsz állást  a vasárnap késő esti sávban, gratulálunk eme fantasztikus eredményhez. Levélírónk egyetértene, ha azt írnánk: örök sokadikul, akinek egyetlen célja csak az lehet, hogy a sárban hemperegjen, mint valami disznó (amire egyébként hasonlítasz is…), elértél mindent, amit elérhetsz a magad módján. Konkrétan minden józan ember utál pofátlanságod miatt, amiről most is sikerült tanúbizonyságot tenned.

 

Olyannyira felháborítja a normális embereket az az „apróság”, hogy embertársaidra fittyet hányva és a társadalom szabályaira magasról szarva elfoglalod sérült és nehéz sorsú embertársaid helyét, te, akit csak saját korlátoltsága tart vissza attól, hogy pár méterrel arrébb parkoljon, hogy már különböző szerveződések alakulnak ellened. Az Internet nyilvánossága elítél téged, még ha egy bíróság nem is.

 

Több Facebook csoport is alakult ez ügyben itt az egyik.

 

Hajdú Péter újra rokkantnyugdíjasnak képzelte magát – bizonyára lennének sokan, akik tévedését valósággá tennék, természetesen csak azért, hogy innentől kezdve szabályosakká váljanak parkolási szokásai.

 

A levél és a fotó alant:

 

Hajdú Petya ismét kiverte a biztosítékot nálam.Kedd délután a Jagelló út 20/A előtti bankfióknál,amikor a dupla záróvonalon megfordulva szemrebbenés nélkül felparkolt a roki helyre...
Erre már igazán nem tudok mit mondani!

 

 

 

Címkék: rokkant parkolás levél fénykép péter újra parkoló bizonyíték hajdú

A bejegyzés trackback címe:

https://napibulvarbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr702603089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemkomment (törölt) 2011.02.01. 14:03:18

miert van ennek Nürnbergi regisztracioja?
süti beállítások módosítása